El Fai Fest, o la seva idea, neix a finals del 2016 i es comença a fer realitat a principis del 2017. Amb el referent d’altres festivals del territori decidim que volem presentar una proposta  Un format de festival en un entorn natural.

Fent recerca del panorama ens adonem que al Vallès Oriental no hi ha un format com aquest, tot i ser un espai fantàstic i més si tenim en compte que és terra de músics. La data que hem marcat pel Fai Fest és a finals de Setembre, de 6 de la tarda a 6 de la matinada, volem que sigui el gran comiat de l’estiu!

Un dels punts més ressenyables és l’espai, l’entorn on es desenvoluparà, un espai on els Cingles de Bertí són el decorat perfecte. La seva proximitat amb el nucli del poble també farà l’estada més accessible: restaurants, cases rurals… Volem tenir-ho tot a punt i a disposició dels assistents.

Un altre punt a favor de la ubicació és la proximitat d’una zona d’aparcament, propietat de l’ajuntament de Bigues i Riells que facilitarà l’arribada al festival i al poble.

Pels que vulguin viure el Fai Fest intensament i no vulguin sortir-ne podràn sopar dins, on hi haurà una selecció de food trucks de proximitat; donant importància als productes de la terra. També una zona “chill out” on poder descansar entre concert i concert. I com ja es comentava anteriorment un servei de bar que romandrà obert durant les dotze hores que durarà el festival!